Route

U komt uit de richting Zaandam

Aan het eind van de snelweg A8 rechts aanhouden op de E22. Volg aanwijzingen A10 Ring Amsterdam/Centrum /Den Haag. Neem op de ring afslag S101 Hemhavens Petroleumhavenweg en sla rechtsaf naar de Nieuwe Hemweg/S101. Volg aanwijzingen Westpoort 2000-3000 Westerpark Centrum Zaanstad. Na 330 meter links afbuigen naar Nieuwe Hemweg/ S101. De Nieuwe Hemweg links aanhouden, dit wordt de Tasmanstraat, deze gaat over in de Van Diemenstraat en daarna in de Westerdoksdijk. Aan uw linkerhand ziet u op een gebouw het nummer 40 staan, dit is Nevy. U kunt parkeren op de Westerdoksdijk of in Parkeergarage Ijdock (Paleis van Justitie, Westerdoksdijk 421)

U komt uit de richting Rotterdam/Den Haag

Neem de afslag A4/E19 richting Amsterdam. U blijft rechts aanhouden en volgt de A10/E22 richting Ring Amsterdam (west)/ Andere afritten/A10 E22/ Zaanstad/ Leeuwarden. Neem afslag S102 en volg Transformatorweg S102. De Transformatorweg wordt de Spaarndammerdijk, dan de Tasmanstraat, Van Diemenstraat en uiteindelijk de Westerdoksdijk. Aan uw linkerhand ziet u op een gebouw het nummer 40 staan, dit is Nevy. U kunt parkeren op de Westerdoksdijk of in Parkeergarage Ijdock (Paleis van Justitie, Westerdoksdijk 421)

U komt uit de richting Utrecht

U volgt de snelweg A2/E35 richting Amsterdam en komt uit op de A10. Volg het bord Ring Amsterdam/RAI/Den Haag Zaanstad. Neem afslag S102 en volg Transformatorweg S102. De Transformatorweg wordt de Spaarndammerdijk, dan de Tasmanstraat, Van Diemenstraat en wordt uiteindelijk de Westerdoksdijk. Aan uw linkerhand ziet u op een gebouw het nummer 40 staan, dit is Nevy. U kunt parkeren op de Westerdoksdijk of in Parkeergarage Ijdock (Paleis van Justitie, Westerdoksdijk 421)

Parkeren

U kunt betaald parkeren op de Westerdoksdijk of voor een speciaal tarief te parkeren in de parkeergarage van IJdock. Nevy verstrekt tijdwaarde-kaarten met veel gunstigere tarieven dan de tarieven die je betaalt voor de parkeervakken op straat of als je voor het reguliere tarief deze parkeergarage zou bezoeken.

Normaliter is het parkeertarief in deze parkeergarage € 5,- per uur. De Nevy tarieven zijn:
* 1 uur: € 3,00
* 2 uur: € 5,00
* 3 – 4 uur: 7,50
Parkeren gaat op de gebruikelijke wijze. Laat aan het einde van je bezoek de uitrijkaart zien aan het personeel van Nevy zodat om van deze tarieven gebruik te kunnen maken.